Interessant

Gloucestershire Old Spots Pigs

Gloucestershire Old Spots PigsWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Gebruik: Gloucestershire Old Spots is een multifunctioneel ras dat op de markt ongeveer 7 maanden oud is en op 2-jarige leeftijd zijn volledige grootte (400-600 pond) bereikt. Ze produceren vlees van topkwaliteit voor karbonades, braadstukken, hammen en worst; biologische varkensvleesproductie heeft ook hernieuwde belangstelling voor het ras. In hun thuisland Gloucestershire, Engeland, staan ​​ze bekend als boomgaardvarkens, die vaak worden gebruikt om fruitboomgaarden, opstanden van notenbomen en gewasresten op te ruimen.

Geschiedenis: Gloucestershire Old Spots, of GOS, gevonden in hun naam in Engeland, waar ze vaak werden gebruikt om boomgaarden en andere gewassen op te ruimen. Ze worden in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk als ernstig bedreigd beschouwd; naar schatting bevinden zich slechts 80 Old Spots in de Verenigde Staten. Verwacht op een wachtlijst geplaatst te worden voor beschikbare varkens.

Conformatie: Een groot, wit varken met onregelmatige zwarte vlekken, de GOS heeft grote, gesnoeide oren die het hele gezicht tot aan de snuit bedekken. Stippen zijn duidelijk gedefinieerd en zwart, niet blauw. Benen moeten sterk en recht zijn, rechtop op hun voeten staan, niet op de koten (hun achterste tenen) en de staart moet hoog op de romp zijn.

Speciale overwegingen / opmerkingen: Als varkens met een roze huid moeten Old Spots schaduw krijgen om zonnebrand te voorkomen. Ze staan ​​bekend als een zachtaardig en zachtaardig ras, kunnen in verschillende klimaten worden grootgebracht en zullen het hele jaar door buiten gedijen. Terwijl nieuwe moeders de neiging hebben om kleinere worpen te nemen, hebben volwassen zeugen worpen van zes tot acht biggen.


Bekijk de video: NAJBRZI mesar na svetu Cveta (Augustus 2022).