Diversen

Bij Flowertown Charm verspreidt Goat Yoga vreugde

Bij Flowertown Charm verspreidt Goat Yoga vreugdeWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

FOTO: Flowertown Charm

Jenna Lee Panehal-Pelayo runt samen met haar man Chris een mini-boerderij in Summerville, South Carolina. De historische boerderij uit 1870, genaamd Flowertown Charm, is ook de thuisbasis van een kudde Nigeriaanse dwerggeiten die graag deelnemen aan geitenyoga-sessies naast bezoekers en gasten.

Natuurlijk schitteren de geiten in het populaire Instagram-account van de miniboerderij.

De wortels van Flowertown Charm komen voort uit het besef dat Panehal-Pelayo besefte dat "de wereld begon te veranderen en mensen afhankelijker werden van technologie en verder weg van zelfredzaamheid." In ruil daarvoor besloot ze onderzoek te doen naar duurzame tradities, leerde ze tuinieren en keek ze naar boerderijdieren.

"We waagden de sprong en kregen in 2016 onze eerste twee geiten als flesjesbaby's en vanaf daar hebben we onze miniboerderij zojuist laten groeien", herinnert ze zich. "Nu hebben we geiten, schapen, varkens, kippen, een mini-koe, honden, katten, een reuzenschildpad en bijenkorven!"

We namen even de tijd om voor de boerderij te zorgen en spraken met Panehal-Pelayo over het leven rond geiten en hoe de yogalessen begonnen. We kregen ook de primeur over een reuzenschildpad die Flowertown Charm naar huis komt bellen.

Geiten naar de boerderij brengen

"Ik heb altijd een onverdraagzaamheid gehad voor koeien en geiten, en geiten waren een goede manier om zuivel in mijn dieet te vervangen die mijn spijsvertering gemakkelijker maakte", zegt Panehal-Pelayo wanneer hem wordt gevraagd hoe geiten een belangrijk onderdeel van Flowertown Charm zijn geworden.

"Bovendien zijn ze gewoon schattig."

Ze voegt eraan toe dat toen ze de trend van geitenyoga opmerkte, ze een les organiseerden met een paar van hun eigen geiten - en meteen uitverkocht waren. "Dus we hebben meer geiten en we doen al drie jaar elk weekend les en zijn vrijwel elke keer uitverkocht", zegt ze. "Mensen houden gewoon van geiten!"


Geitenyoga is slechts een goede reden om geiten te gaan houden!


Wanneer geiten zich gedragen als honden

Panehal-Pelayo karakteriseert de geiten bij Flowertown Charm als vriendelijke en goedgemanierde dieren. Dit komt door de manier waarop ze vanaf jonge leeftijd worden gesocialiseerd.

"Veel mensen noemen onze geiten graag honden," legt ze uit. “Ze houden van aandacht, ze vinden het heerlijk om geknuffeld te worden, ze liggen graag bij je op schoot, ze volgen je overal en ze houden ook van lekkernijen!

“Dus als je onze miniboerderij binnenloopt, zie je waarschijnlijk een stormloop van gekke geiten naar je toe rennen om al je aandacht te trekken. En ze klinken hilarisch met hun schattige geitgeblaat omdat ze opgewonden zijn om je te zien! "

Geitenmelk een kans geven

Panehal-Pelayo zegt dat veel mensen aanvankelijk denken dat geitenmelk misschien te wild smaakt. Maar ze legt uit dat Nigeriaanse dwerggeitenmelk een hoger botervetgehalte heeft waardoor het "romig en bijna zoet smaakt, zoals graanmelk!"


Hier zijn 7 creatieve manieren om melk van je geit te gebruiken.


In Goat Yoga komen

Geitenyogalessen bij Flowertown Charm vinden buiten plaats in de zon en de wind.

"Je voelt je zo gelukkig van binnen omdat je wordt afgeleid door onnozele blatende geiten, die tegen je aan wrijven om aandacht, een dutje doen op je yogamat en soms op je rug springt om ervoor te zorgen dat je die diepe yoga-stretch precies goed krijgt," Panehal-Pelayo legt uit.

“Ons doel is om ervoor te zorgen dat iedereen met een glimlach vertrekt. Ik denk niet dat we dat ooit hebben gedaan. "

Introductie van de kenmerkende schildpad van de boerderij

Als je op sociale media door foto's van Flowertown Charm bladert, zul je al snel merken dat de Nigeriaanse dwerggeiten vergezeld gaan van een schildpad die er woont. Met de naam Tank kwam hij oorspronkelijk in het leven van Panehal-Pelayo toen ze op Hawaï woonde.

"Afgelopen herfst hebben we besloten om Tank hier naar South Carolina te verschepen omdat mijn ouders meer van Hawaï reizen en dachten dat onze boerderij een grotere, betere plek voor hem zou zijn", legt ze uit. 'Hij is verzonden via UPS en was hier binnen 36 uur! Dus we hebben hem in feite vroeg geërfd omdat hij ver voorbij mijn ouders en mijzelf zal leven. Deze schildpadden worden ouder dan 100 jaar, dus hij zal ook in ons testament moeten zijn. "

Volg Flowertown Charm op Instagram.


Bekijk de video: THIS HAS GOAT TO BE THE BEST SURPRISE EVER! (Augustus 2022).