Collecties

De resultaten van de favoriete boerenmarkt in

De resultaten van de favoriete boerenmarkt inWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.


Met dank aan Stock.XCHNG

Marktkopers van Amerikaanse boeren brachten hun stem uit voor hun boerenmarkt.

Vorige maand hebben marktbezoekers van boeren in het hele land hun keuze gemaakt voor hun favoriete boerenmarkten als onderdeel van een wedstrijd van American Farmland Trust.

"Meer dan 50.000 mensen uit het hele land hebben deze zomer op hun favoriete boerenmarkten gestemd", zegt Jane Kirchner, senior marketingdirecteur bij AFT. "En in de afgelopen drie weken van de promotie hebben we gezien dat de top 20 markten in elke categorie van positie veranderden, soms dagelijks."

AFT ontwierp de online wedstrijd om de economische en sociale waarde van boerenmarkten in gemeenschappen te promoten en om de aandacht te vestigen op de noodzaak voor consumenten en gemeenschappen om de noodzaak van lokale landbouw- en ranchgrond te erkennen voor het bestaan ​​van vers, gezond en lokaal voedsel.

"Klanten kunnen onze website bezoeken en kennis maken met de 20 beste markten in elk van de vier marktcategorieën van de wedstrijd", voegt Kirchner toe. De belangrijkste markten voor elke categorie zijn:

  • Boutique Markets (15 of minder verkopers): King George Farmers ’Market, King George, Va.
  • Small Markets (16 tot 30 verkopers): Champaign County Farmers 'Market, Urbana, Ohio
  • Middelgrote markten (31 tot 55 verkopers): Falls Church Farmers Market, Falls Church, Va.
  • Grote markten (56 of meer verkopers): City of Rochester Public Market, Rochester, N.Y.

"Deze wedstrijd is een win / win voor elke boerenmarkt die binnenkomt, omdat American Farmland Trust de focus houdt op boeren, landbouwgrond en boerenmarkten", zegt Randii McNear, uitvoerend directeur van de Davis, Californië, boerenmarkt. Davis Farmers Market won in de categorie groot in augustus 2009, het eerste jaar van de wedstrijd. "We zullen altijd vereerd zijn dat we in het eerste jaar van de wedstrijd de titel‘ America’s Favourite ’hebben gewonnen. Ik ben er zeker van dat elke boerenmarkt die in de top 20 van hun categorie is geplaatst, vandaag de dag de liefde van hun gemeenschap voelt. "

De vier belangrijkste markten zullen elk een zending gepersonaliseerde "No Farms No Food" recyclebare draagtassen ontvangen, samen met andere prijzen, waaronder gratis printdiensten van igreenprint en gratis grafische ontwerpdiensten van het in Virginia gevestigde ontwerpbureau SQN Communications.

"Het was erg leuk om te zien hoe deze promotie zich ontvouwde", zegt Kirchner. "We hopen dat alle markten als gevolg van de promotie meer belangstelling voor en bezoekers van hun markten hebben gekregen en dat ze zullen deelnemen aan de wedstrijd van volgend jaar."

AFT zal via haar website en andere media meer informatie over de winnaars en de voortdurende inspanningen om boerenmarkten te ondersteunen en promoten bekendmaken.

"We hopen dat boeren en fijnproevers zullen deelnemen aan AFT's volgende campagne, Dine Out for Farms, in de week van 10 tot 16 oktober, en de steun voor boerderijen voortzetten door te dineren in deelnemende restaurants in het hele land", zegt Kirchner.


Bekijk de video: De 6 beste aandelen van 2021!! (Augustus 2022).