Diversen

Amazon brengt producten van boerenmarkt naar de deuren van klanten

Amazon brengt producten van boerenmarkt naar de deuren van klantenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.


amish.patel / Flickr

Boeren doen hun best om het hele jaar door de beste seizoensproducten te leveren, maar landbouw vergt werk en u kunt niet al uw tijd besteden aan het bemannen van een boerenmarktkraam. Dus klanten die op het laatste moment een tomaat of een paprika nodig hebben, hebben pech.

Tony Lee, oprichter van Fresh Nation, beheerde een boerenmarkt in zijn geboorteplaats en zag dit probleem.

"Wat ik leerde, was dat de verkopers vaak niet genoeg geld verdienden om door te gaan," vertelde Lee Los Angeles Times. “Ik werd met veel van hen erg vriendelijk en ik begon te waarderen hoe gepassioneerd ze waren over hun bedrijf. Het zijn geweldige mensen. Maar omdat boerenmarkten maar een paar uur per week open zijn, was er niet genoeg tijd voor mensen die vers lokaal voedsel wilden om het te halen. Enerzijds vers lokaal voedsel beschikbaar maken voor meer mensen en anderzijds meer omzet brengen voor deze kleine boeren en voedselproducenten - dat is onze missie. We willen dat miljoenen mensen vers lokaal voedsel eten en er elke dag toegang toe hebben. "

Lee vertelde het L.A. Times dat hij om Fresh Nation te starten een grote lijst van landelijke boerenmarktverkopers heeft samengesteld. Vervolgens organiseerde hij de lijst zodat er een logische toeleveringsketen werd gevormd. Fresh Nation testte de procedure in zowel Zuid-Californië als de oostkust voordat ze contact opnam met Amazon, een bedrijf dat bekend staat om zijn brede scala aan producten die online worden verkocht, maar ook om zijn bezorgservice voor boodschappen (Amazon Fresh).

"We hebben onze samenwerking met Amazon tot stand gebracht omdat Amazon al miljoenen mensen vers voedsel brengt", aldus Lee L.A. Times. “Tot dusver heeft Amazon onze inspanningen om hun klanten vers lokaal voedsel te brengen ongelooflijk gesteund. Het leek ons ​​een win-win om deze samenwerking met hen aan te gaan. "

De aankoopopties zijn gevarieerd en kosten waarschijnlijk iets meer dan wat u op uw lokale boerenmarkt zou betalen; Voor bestellingen van meer dan $ 50 worden echter geen bezorgkosten in rekening gebracht. De producten worden gekozen door lokale foodshoppers van Fresh Nation. Ze bezoeken bijna dagelijks verschillende boerenmarkten om klanten van de meest verse producten te voorzien. Volgens de site van Fresh Nation zouden hun persoonlijke foodshoppers "kieskeuriger zijn dan jij".

Lee vertelde het L.A. Times dat Fresh Nation niet van plan is om de verkoop weg te halen bij lokale verkopers, maar hen alleen te helpen met extra verkopen en een grotere markt.

Bezoek het Farmers Market Direct-programma op Amazon voor meer informatie of om een ​​aankoop te doen.

Markeert boerenmarkten


Bekijk de video: How to Get Your Business the Most Attention Possible in 2020. Game Changers Summit Keynote 2019 (Augustus 2022).