Diversen

Mijn recensie van de SoyGreen roestvrijstalen reiniger

Mijn recensie van de SoyGreen roestvrijstalen reinigerWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het reinigen van roestvrijstalen apparaten kan in elk huishouden een lastig onderwerp zijn. De eerste tip is: koop geen reinigingsmiddelen met pop-updoekjes. Geen van hen werkt. Het grootste probleem is om een ​​streeploos uiterlijk te krijgen op die koelkastoppervlakken.

Het gebruik van deze reiniger op oliebasis is de beste manier om alle glanzende stalen oppervlakken aan te pakken. Bij een ruilbeurs werd een fles SoyGreen gevonden, en verrassend genoeg doet het het heel goed. Nu kan ik een half dozijn flessen met slecht presterende producten weggooien.

SoyGreen Stainless Steel Cleaner is een natuurlijk product gemaakt in de V.S.

Voordat u de vaatwasser reinigt

Hoe te reinigen met SoyGreen

  1. Doe een kleine hoeveelheid SoyGreen op een omgevouwen hoek van een grote papieren handdoek of wasbare doek.
  2. Ga over het hele apparaat, wrijf probleemplekken uit en veeg het hele oppervlak minstens één keer af met de reiniger.
  3. Gebruik extra reiniger waar nodig. De miniatuur doet wonderen op de kleine hardnekkige plekjes.
  4. Laat het product een minuut staan ​​en poets het apparaat dan met het resterende droge deel van uw papieren handdoek in de richting van de nerf.

Na het reinigen van de vaatwasser

Buff voor een blijvende glans

Na wat aandacht krijg ik een mooie glans. Ik voelde me zo tevreden, ik heb alle roestvrijstalen apparaten in huis schoongemaakt, inclusief de broodrooster, de afzuigkap, de combi oven / magnetron en de broodroosteroven. Mijn man pakte prompt zijn barbecue aan.

Het is niet nodig om handschoenen aan te hebben en er is geen merkbare geur. Was de handen met warm water en handzeep als de klus is geklaard. Vingers en handpalmen zullen schoon en glad aanvoelen zonder enige irritatie. U kunt de papieren handdoek met de hand versnipperen en in de compostbak gooien. De papieren handdoek is binnen een week weg.

Nieuwe verpakking

Waar SoyGreen kopen

Je weet hoe ruilbeurzen zijn. Hier vandaag, morgen weg. Nadat ik SoyGreen had gebruikt, zocht ik het op internet. Het bedrijf verkoopt op Amazon of op de website van hun officiële fabricage. Het product is in 2018 op grotere schaal verkrijgbaar. De fabrikant is Soy Technologies, LLC.

Lees op hun website over informatie over groene schoonmaak, de milieuvriendelijke bedrijfspraktijken van het bedrijf en hoe reinigingsmiddelen en producten worden vervaardigd met zorg voor het milieu, waardoor ze minder voetafdruk veroorzaken. Dit product is niet-kankerverwekkend en groen gecertificeerd door U.S. EPA.

Ze maken andere reinigingsmiddelen voornamelijk voor industrieel gebruik, maar ik was onder de indruk van het salonproduct, een nagellakverwijderaar. Het product is goed voor je nagels en stel je voor dat je geen aceton ruikt in de nagelstudio.

Naast goed zijn in de taak, is het milieu nog een reden om SoyGreen te gebruiken.

SoyGreen Cleaner en Polish levert resultaten op

Heeft u een goede apparaatreiniger gevonden?

Voor en na het reinigen met SoyGreen

Laatste tip

Nog een tip: Een paar dagen na het aanbrengen van SoyGreen, behandelt u dezelfde apparaten opnieuw met een schone papieren handdoek. Er zit voldoende product op de oppervlakken om ze een nieuwe glans te geven. Heel makkelijk.

De barbecue bruist. Mijn man heeft het goed gedaan.

Niet alleen voor de keuken

Gebruik ook op:

  1. Was- en badkranen
  2. Metalen deur armaturen
  3. Oefen materiaal
  4. Verlichtingsarmaturen van basismetaal
  5. Antiek gereedschap voor het maken van hout

© 2013 Sherry Venegas

Schrijver Janis 2 op 16 mei 2013:

Ik hou van het idee van een groenreiniger. Ik zou er echt meer van moeten gebruiken.

Sherry Venegas (auteur) uit La Verne, CA op 5 april 2013:

@ Ramkitten2000: Ramkitten,

Kijk ook naar de inductiekoken. Mijn dochter en ik hebben helemaal geen klachten over onze vijfpits inductie kookplaat. De controle van de warmte naar de pan is erg goed, en geen extra warmte in de zomer.

getmoreinfo op 01 april 2013:

Ik hou van dit soort groene schoonmaakproducten omdat het veiliger is voor onze gezondheid en het milieu. Ik was verrast om te horen hoeveel schadelijke chemicaliën er in de meeste traditionele schoonmaakproducten zitten.

anoniem op 01 april 2013:

Dat aandeel ziet eruit als een geweldige reiniger voor roestvrij staal. Ik heb het niet geprobeerd, maar misschien moet ik het doen nadat ik je lens heb gezien. Bedankt voor het delen, heel mooi gedaan. :)

Deb Kingsbury uit Flagstaff, Arizona op 30 maart 2013:

We zijn momenteel in de ontwerpfase van een nieuw huis en kijken al naar apparaten. We neigen beslist naar roestvrij staal voor de keuken, dus dit is goede informatie voor ons. Bedankt voor de productrecensie en tips.

Sherry Venegas (auteur) uit La Verne, CA op 30 maart 2013:

@Titia: Geen roestvrij staal in de lamsschuur: voerbakken, graanscheppen of gebruikstafels?

Titia Geertman uit Waterlandkerkje - Nederland op 30 maart 2013:

Gelukkig voor mij heb ik nergens roestvrij staal in of buiten het huis. Mijn aanrecht is gemaakt met vloertegels. Maar ... voor degenen die roestvrij staal hebben, is het een goed informatief artikel.


Bekijk de video: De afzuigkap schoonmaken met Rob Geus en XG2 (Augustus 2022).