Collecties

Hoe maak je een compostbak uit een plastic opslagcontainer

Hoe maak je een compostbak uit een plastic opslagcontainerWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Heeft u een kleine tuin?

Wat doe jij? Je hebt een kleine tuin, of misschien een verscheidenheid aan potten, en je wilt je eigen compost maken, maar je hebt gewoon niet de ruimte in je tuin voor een compostbak. Heck, misschien heb je niet eens een tuin.

Wat doe jij?

Maak een compostbak met behulp van een plastic opslagcontainer. Het is echt de perfecte oplossing wanneer er weinig ruimte is, en vooral voor die weekendtuiniers die maar een klein beetje compost nodig hebben om hun groenten of bloemen te helpen.

Dit is zo'n eenvoudig project, en het kan letterlijk binnen een uur worden gedaan met alleen een boor of mes… .en natuurlijk de plastic container.

Wat heb je nodig?

Bekijk deze lijst eens; Ik denk dat je het ermee eens bent dat dit heel goed te doen is:

  • Plastic container (minimaal 18 liter)
  • Boor of mes (bitgrootte is onbelangrijk)
  • Bij voorkeur twee deksels voor de container

U kunt natuurlijk een plastic opslagcontainer in een winkel kopen; Home Depot, Office Depot, ach, praktisch elke multifunctionele winkel kan ze vervoeren. We geloven echter in eenvoudig leven en geen geld uitgeven als dat niet nodig is, dus halen we onze opslagcontainers op bij garageverkoop voor centen van de dollar.

Als u in uw garage kijkt, is de kans groot dat u al een container heeft die u kunt gebruiken.

De boor of het mes is voor het boren van gaten in het plastic. Als je geen van beide hebt, wees dan creatief en sla gaten met een schroevendraaier en een hamer.

De bak klaar maken

Compost heeft luchtcirculatie nodig, dus er zijn veel gaten in de container nodig. Ik heb gemerkt dat kleinere gaten beter werken omdat ze voorkomen dat compost eruit lekt. Boor of pons eenvoudig gaten langs de zijkanten, aan de onderkant en op het deksel. Gaten kunnen 1½ tot 2 inch van elkaar verwijderd zijn.

Als je je tegen die slijk wilt beschermen, kun je de binnenkant van de container bekleden met gaas of hardwaredoek.

Als je een tweede deksel hebt, plaats dat dan op de bodem, met de voorkant naar boven, en zet de container er dan op zodat het slijk dat je hebt in het omgekeerde deksel eronder druppelt.

Locatie, locatie, locatie

Het mooie van het gebruik van een plastic bak voor compostering is dat deze heel weinig ruimte in beslag neemt, zodat hij vrijwel overal kan worden geplaatst. Als je het je echter gemakkelijk wilt maken, plaats hem dan bij je keukendeur zodat je er na de maaltijd etensresten in kunt gooien.

U kunt er ook voor kiezen om het in de buurt van uw tuin te plaatsen om te profiteren van de momenten waarop u aan het wieden bent.

Sommige mensen hebben ze in garages geplaatst, maar deze schrijver zou hier tegenin willen stellen, simpelweg omdat er na een paar weken composteren wat onaangename geuren in de garage kunnen zijn.

Je compost maken

Compost is gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal - en bij voorkeur kleine stukjes van dergelijke materie - zodat je je bak kunt vullen met bladeren, onkruid, fruit, groenten, koffiedik, theezakjes, gemaaid gras en zelfs eierschalen.

Onthoud bij het toevoegen van materiaal aan de bak dat kleiner beter is, omdat kleine items veel sneller kapot gaan. Plet de eierschalen, snijd de groenten en fruit in plakjes en snijd ze, indien mogelijk, de bladeren met uw grasmaaier.

Laat de natuur zijn ding doen

Sommige mensen voegen ook van tijd tot tijd vuil toe; het is niet nodig, maar het helpt wel tot op zekere hoogte. Zorg ervoor dat de compost niet te nat wordt terwijl u doorgaat met het toevoegen van items in de bak, want dan zult u die onaangename geur gaan ervaren die ik noemde.

Als het te nat wordt, voeg dan gewoon meer bladeren of zelfs geraspte krant toe aan de mix. Omgekeerd, als het te droog blijft, voeg dan wat water toe aan het mengsel.

Het enige andere dat u voor onderhoud hoeft te doen, is de bak elke dag of zo schudden om de beluchting soepel te laten verlopen.

Voeg wormen toe voor meer efficiëntie

Wat vind je van wormen? Een beetje geërgerd door de natuurlijke composteerders van de natuur? Als je het aankan, waarom verzamel je dan geen wormen en voeg je ze toe aan je compost. Die kleine buggers zullen het werk voor je doen in de helft van de tijd, en je hoeft geen wormenvoer te kopen om ze gelukkig te houden!

Neem een ​​krant, leg die op de grond in je tuin, bij voorkeur op aarde, en maak de krant nat. Kom 's ochtends terug en verzamel je wormen en voeg ze toe aan je compostbak. Het is zo simpel!

Ben je een composter?

De voordelen van composteren

Nu je weet hoe gemakkelijk het is, is de vraag die je moet stellen: waarom doen niet meer mensen het? Composteren verbetert uw grond en geeft het de broodnodige voedingsstoffen zodat uw groeiseizoen succesvol is. Een tuin is immers zo gezond als de grond, en de grond is pas gezond als er humus in zit.

Met de juiste hoeveelheid humus wordt je grond een groeiende fabriek, zoals de natuur het bedoeld heeft. Het is niet nodig om te gaan winkelen voor bodemadditieven als de natuur heeft gezorgd voor een werkbaar proces dat zo eenvoudig is.

Ga vandaag nog aan de slag met die compostbak en over zes tot acht weken zul je de vruchten plukken en zal je tuin je dankbaar zijn!

Vragen

Vraag: Ik woon in Wisconsin, waar de winters behoorlijk koud worden. Wat doe ik in de winter met mijn compostbak?

Antwoord: Bewaar het in de garage als je er een hebt, of in de kelder, overal waar de temperatuur niet zo extreem is.

Vraag: Als je wormen in je compost gebruikt, wordt het dan niet te heet voor ze in de plastic bak, als de temperatuur 100 graden of meer bereikt? Zelfs als de bak in de schaduw staat, wordt het dan te warm voor ze?

Antwoord: Het kan, ja ... temperatuurregeling is behoorlijk belangrijk.

Vraag: Mijn plastic bak, die ik in een loterij heb gewonnen, is ongeveer 4 1/2 voet lang en 2x2 breed / diep. Het is niet mogelijk om het te schudden of te verplaatsen. Ik probeer greens en keukenresten in lagen te leggen met droge organische materialen. We ontdekten na een jaar of 2 dat de dingen niet aan het ontbinden zijn. Eierdoppen waren ongeveer hetzelfde. Ik denk dat er misschien niet genoeg vocht of lucht is. Wat moet ik doen?

Antwoord: Eerlijk gezegd is het te groot om de resultaten te krijgen die u wilt en nodig hebt. Er moet een manier zijn om het spul te mengen, en om er lucht doorheen te laten circuleren. Bevestig er op de een of andere manier handvatten aan zodat u het op de een of andere manier periodiek kunt kantelen, of verplaats alles erin in twee of drie kleinere containers.

Vraag: Als u steeds nieuw materiaal toevoegt, wanneer besluit u dan te stoppen om uw compostbak naar bruikbare compost te laten gaan? Heb ik twee compostbakken nodig om tussen te roteren?

Antwoord: Je verwijdert het als het donkerbruine "aarde" wordt. Twee werken zeker beter, maar het antwoord is hetzelfde ... donkerbruin betekent verwijderen.

Vraag: Ik vroeg me af of BBQ-char van een grill goed is om te composteren?

Antwoord: Er zitten chemicaliën in die stof en dat verslaat voor mij het doel van een compostbak. Als het gewoon verbrand hout was, zou ik onmiddellijk ja zeggen, maar ik vertrouw dergelijke vervaardigde artikelen niet.

Vraag: Ik ben iemand die instructies graag precies opvolgt. Nadat ik de compostbak heb gemaakt, begin ik dan gewoon met het toevoegen van de eierschalen en dergelijke zonder vuil? Of moet ik beginnen met wat vuil en dan de compost toevoegen?

Antwoord: Je kunt het proces versnellen door eerst vuil toe te voegen, dan dingen te composteren en dan nog een laag vuil.

Vraag: Hoe lang duurt het om compost te maken in een plastic bak?

Antwoord: Het duurt enkele maanden om resultaten te zien.

Vraag: Wat zijn de voordelen van het gebruik van een transparante container voor compost?

Antwoord: Het composteringsproces kan een beetje worden versneld met een transparante container, maar ik geloof niet dat dit voldoende is om een ​​transparante container te garanderen. Compostering gebeurt in een "donkere" container.

Vraag: Ik heb een kleine plastic bak, maar gaatjes maken is niet mogelijk. Is het mogelijk om op deze manier compost te maken?

Antwoord: Nee, het is niet mogelijk zonder een soort luchtstroom.

Vraag: Ik heb een ex-brouwemmer van 25 liter die ik graag zou willen gebruiken - mag ik vragen waarom je zei dat die minimaal 18 liter zou moeten zijn, dat klinkt erg groot?

Antwoord: Het grotere formaat betekent een grotere luchtstroom en dus uiteindelijk gezondere compost. Hoe kleiner de container, hoe groter de kans op schimmel.

Vraag: Ik heb onlangs besloten om te gaan composteren. Ik voegde bladeren van een kamerplant die niet te redden was toe in een plastic bak met potgrond. Ik dacht er niet aan om gaten te boren en de bladeren vormen zich. Is dat goed? Zal ik opnieuw beginnen? Het zit er ongeveer twee weken in. Kan ik ook compost op kamerplanten gebruiken?

Antwoord: U moet opnieuw beginnen en gaten in de container boren. Zonder luchtstroom zal dat blijven gebeuren ... en ja, kamerplanten zullen dol zijn op compost.

Vraag: Wat moet ik toevoegen aan de compostbak samen met groente- en fruitschillen?

Antwoord: Het enige dat u hoeft toe te voegen is vuil en water. Houd het vochtig en draai het om de paar weken, en het duurt niet lang voordat je zwart goud hebt.

Vraag: Kan ik een doorzichtige bak gebruiken voor compost?

Antwoord: Dat kan zeker!

Vraag: Ik ga over op containertuinieren (gezondheidsredenen), zal compostering arme grond regenereren?

Antwoord: Zeker zal het gebeuren. Het kan twee jaar duren om het te bereiken, maar vaak kan het in één jaar worden gedaan.

Vraag: Ik wil een kleinere compostbak maken voor een lesdemonstratie, zou een 14x17x7 nog steeds werken?

Antwoord: Ja, het proces is nog steeds hetzelfde.

Vraag: Wanneer u zei: boor kleine gaatjes voor de compostbak, welke maat boor raadt u dan aan?

Antwoord: 1 / 8ste of zelfs 1 / 4de komt goed. Zolang het maar kan wegvloeien en lucht kan circuleren. Je zou zelfs een halve centimeter kunnen doen. Je kunt echt geen fouten maken bij die stap.

Vraag: Kan ik een bak van piepschuim gebruiken om te composteren?

Antwoord: Weet je, het is een interessante vraag en ik ben bang dat ik geen interessant of informatief antwoord heb. Ik heb nog nooit piepschuim geprobeerd; had er nooit aan gedacht. Daarom heb ik die mogelijkheid nooit onderzocht. Ik kan geen enkele reden bedenken waarom je het niet zou kunnen doen.

© 2012 Bill Holland

Bill Holland (auteur) uit Olympia, WA op 3 juni 2020:

Ik ben het met u eens, meneer Happy. Ik zou ook geen piepschuim gebruiken, hoewel het in antwoord op de vraag zou werken. Toch denk ik dat de risico's te hoog zijn.

Mijn beste voor jou, mijn vriend.

Meneer gelukkig uit Toronto, Canada op 3 juni 2020:

"73% Nee, ik heb het nog nooit geprobeerd" - Nou, dat was triest om te zien toen ik je poll deed. Ik wil terug naar bed en weer wakker worden, naar een betere dag en een beter antwoord op je poll. Haha !!

Dus ik kwam hier omdat ik terwijl ik de Hubpages-feed aan het doorbladeren was, de vraag over de piepschuimcontainer zag en je antwoord erop zag. Daarna dacht ik dat ik zou zeggen dat hoewel mensen soms een klein beetje piepschuim in hun compost gebruiken om de lucht gemakkelijker te laten circuleren, piepschuim zelf een aardolieproduct is. Het composteert niet en bij hoge temperaturen komen er gifstoffen vrij. Dus ik zou het niet persoonlijk gebruiken, maar dat is slechts mijn twee cent. Ik ben geen chemicus of een professionele boer.

Bedankt voor het schrijven over compostering. Het is zo'n belangrijk onderwerp, maar ik zou er nooit over schrijven, want het is gewoon te saai en ik zou halverwege het schrijven beginnen te geeuwen, geef het op lol Dus, zeker: bedankt voor het schrijven van dit !!

Al het beste!

Bill Holland (auteur) uit Olympia, WA op 15 mei 2019:

Hallo kok! Weet niet wat de voordelen zijn, behalve het maken van goede compost. Ik zal daar wat onderzoek naar moeten doen, maar het is zeker prima om te doen.

koken op 15 mei 2019:

mijn buurman zei dat ik oude vis in de compost moest doen, wat denk je dat de voordelen zouden zijn?

Bill Holland (auteur) uit Olympia, WA op 24 juli 2018:

Bedankt, Dred, en veel succes!

Reischef uit Manilla op 23 juli 2018:

Ik gooi al mijn snippers meestal direct op de grond. Ik heb niet geprobeerd een bak te maken vanwege de onaangename geur, maar ik zal deze proberen.

Bill Holland (auteur) uit Olympia, WA op 31 december 2014:

Silva, ik ben blij dat je dit idee leuk vindt. Het heeft in het verleden goed gewerkt, en als je deksels krijgt, kunnen de wasberen ze niet open krijgen, hoe hard ze ook proberen. :) Succes!

Silva Hayes uit Spicewood, Texas op 31 december 2014:

Ik hou hiervan! Ik ga mezelf een of twee maken. Ik composteer al jaren, maar het bestond uit het rechtstreeks op de grond gooien van groenteafval en koffiedik. Dat pakte niet zo goed uit omdat het wasberen trok. Ik ga deze opzetten en er zware stapstenen op plaatsen zodat de wasberen ze niet kunnen openen!

Bill Holland (auteur) uit Olympia, WA op 28 december 2014:

Milisa, het heeft een deksel nodig. Sorry daarvoor. :) Gewoon plastic is voldoende.

Peeples uit South Carolina op 28 december 2014:

Na het lezen van dit artikel vanmorgen ging ik de zolder op en vond een extra container. Dit gaf mijn man een excuus om de boormachine te gebruiken die hij voor Kerstmis had gekregen. Het enige probleem is dat ik er geen deksel voor heb. Werkt het zonder deksel of moet ik een deksel maken?

Bill Holland (auteur) uit Olympia, WA op 27 juni 2014:

Gemakkelijk, peasy, Kierstin. Veel succes hiermee. Ik denk dat je het heel eenvoudig zult vinden om te doen.

Kierstin Gunsberg uit Traverse City, Michigan op 27 juni 2014:

Mooi hoor! Ik was erg benieuwd naar composteren en hoe ik dat kan doen in mijn kleine appartement. Delen :)

Bill Holland (auteur) uit Olympia, WA op 12 mei 2013:

Ik ben blij, Cat! Wees voorzichtig en heb een geweldig weekend voor de boeg.

Kat uit New York op 12 mei 2013:

Dat is wat ik dacht! Heel erg bedankt, Billy ... 'was heel nuttig! :-)

Bill Holland (auteur) uit Olympia, WA op 12 mei 2013:

LOL ... Kat, je bent te grappig! Veel plezier met dat verrotte eten, mijn vriend. De perfecte moederdagactiviteit. :)

Kat uit New York op 12 mei 2013:

Billy,

Ooh, ik heb het hier eindelijk gehaald! Dit is perfecte Billy; het is als een "Alles wat je moet weten over composteren ... 101 ... voor idioten" :-)

Gemakkelijk te verteren en te begrijpen. Eerlijk gezegd, een ding dat ik hieruit haalde, was het aanbrengen van gaten ... misschien zou dat duidelijk zijn geweest, maar ik had er niet aan gedacht! Uitstekende hub, god, ik kan niet geloven hoe opgewonden ik ben om naar buiten te gaan en te spelen met vuil en rotton eten ... en ik moet je bedanken!

Bedankt!

Kat

Bill Holland (auteur) uit Olympia, WA op 20 januari 2013:

Rolly, meteen door! Je hebt duidelijk mijn hulp niet nodig. LOL Ik vind het geweldig dat de vissers weten waar ze heen moeten voor de goederen.

Zegeningen van Olympia,

Bill

Rolly A Chabot uit Alberta Canada op 20 januari 2013:

Hallo Billy ... vond dit interessant omdat composteren voor mij al heel lang een deel van het leven is geweest. Door de jaren heen heb ik veel dingen geprobeerd en wat je hier hebt is het beste van het beste en wat ik gebruik. De wintermaanden zijn hier zwaar voor de wormen, dus ik heb een kleine container die ik in de verwarmde garage bewaar. Ik gebruik krantenpapier, wat groenteblaadjes en aardappelschillen en gebruik ze het jaar daarop weer. Elke visser in de stad is een goede vriend ... niet graven, help jezelf ... PS mijn tropische vissen houden gewoon van ze.

Knuffels uit Canada

Bill Holland (auteur) uit Olympia, WA op 29 december 2012:

Bedankt Rahul! Deze zijn echt heel gemakkelijk te maken en te gebruiken.

Jessee R uit Gurgaon, India op 29 december 2012:

Een wetenschappelijk en economisch interessant artikel

Bill Holland (auteur) uit Olympia, WA op 11 oktober 2012:

Nou bedankt Robin! Het is vrij eenvoudig en ik ben er vrij zeker van dat zowat iedereen het zou kunnen doen. Zoals altijd waardeer ik je!

Robin Grosswirth uit New York op 11 oktober 2012:

Dit is gemakkelijk te volgen en begrijpelijk voor een gewoon intellect, dus voor mij werkt het. Als ik in mijn huis zou blijven en een tuin zou plannen, zou ik deze gids in een oogwenk volgen. Zoals altijd bent u creatief in het vinden van precies de juiste onderwerpen met eenvoudige oplossingen om geld te besparen. UITSTEKEND!

Bill Holland (auteur) uit Olympia, WA op 11 oktober 2012:

Mary, je hebt je foto veranderd ... ik moet gaan kijken, ik ben zo terug. Oké, LOL nee, geen groene spijkerbroek vandaag, maar ik ben blij dat je deze hub leuk vond. Ze zijn echt heel gemakkelijk te maken en best praktisch. Blij dat je het leuk vond en bedankt .... hou van die nieuwe foto.

Mary Craig uit New York op 11 oktober 2012:

Wie had dat gedacht ... een plastic bak ... perfecte oplossing voor kleine ruimtes EN de hoes houdt de beestjes buiten! Nog een uitstekend advies van Farmer Bill! (Draag je een groene spijkerbroek?)

Gestemd, nuttig en interessant.

Bill Holland (auteur) uit Olympia, WA op 11 oktober 2012:

Martin, er zijn een paar steden in Washington die hetzelfde doen. Dank je!

Martin Kloess uit San Francisco op 10 oktober 2012:

Dank je wel voor het delen. In SF krijgen we dit gratis. We krijgen een boete als we compost bij gewoon afval doen.

Bill Holland (auteur) uit Olympia, WA op 10 oktober 2012:

Donnah, bedankt! Het is echt ruimtebesparend en ik hoop dat het in de toekomst voor u werkt!

Bill Holland (auteur) uit Olympia, WA op 10 oktober 2012:

Doodle, blij om te horen! Veel succes met hen, en bedankt!

doodlebugs uit Southwest op 10 oktober 2012:

Ik heb er toevallig een heleboel van waarvan ik af zou komen. Ik denk dat ik nu een paar compostbakken ga maken. Bedankt.

Donna Hilbrandt uit Upstate New York op 10 oktober 2012:

Goed idee. Ik had ooit een gemeenschappelijk tuinperceel in een tuin die het niet zo goed deed met de gemeenschapscompostering. Dit zou een ruimtebesparend idee zijn geweest om mijn eigen compostbak in mijn kleine perceel te laten draaien. Ik heb het vastgemaakt voor toekomstig gebruik, omdat ik graag tuinier wanneer ik kan. Gestemd en gedeeld.

Bill Holland (auteur) uit Olympia, WA op 10 oktober 2012:

Bedankt, Barbara Kay! Het is zeker veel gemakkelijker en in veel opzichten schoner. Ik hoop dat het voor jou werkt!

Barbara Badder uit de VS op 10 oktober 2012:

We hebben een composthoop, maar ik heb de plastic container nog nooit geprobeerd. Ik denk dat ik het volgende zomer eens ga proberen. Bedankt voor de goede informatie.

Bill Holland (auteur) uit Olympia, WA op 10 oktober 2012:

Veel goedkoper ook! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze te vinden, Terrie! Ik waardeer het echt dat je dat doet.

summerberrie op 10 oktober 2012:

We hebben ooit iets soortgelijks gemaakt. Ik moet het opnieuw doen. We hebben enkele kleigebieden waar dingen gewoon niet groeien zonder veel potgrond. Dit klinkt beter en leuker dan zakken aarde kopen.

Bill Holland (auteur) uit Olympia, WA op 10 oktober 2012:

Nou, Sasha, je bent van harte welkom! Ik ben blij dat je dit nodig hebt, en bedankt!

Sasha Kim op 10 oktober 2012:

Dit is perfect .. precies wat ik zocht ^ _ ^ Dankjewel Bill!

Stemmen en delen ... zoals gewoonlijk;)

Bill Holland (auteur) uit Olympia, WA op 10 oktober 2012:

Gail, ik hoop dat het voor je goed komt, en bedankt!

Gail Meyers uit Johnson County, Kansas op 10 oktober 2012:

Bedankt voor het geweldige idee, Bill! Dit is iets dat ik blijf willen doen, maar ik doe het niet omdat ik in een appartement woon. Gestemd!

Bill Holland (auteur) uit Olympia, WA op 10 oktober 2012:

Ruchira, het kan een probleem zijn als het deksel niet goed vastzit en het dicht bij het huis staat. We houden de onze bij de tuin op ongeveer tien meter van het huis, dus dat probleem hebben we nooit gehad. Ik hoop dat het op de een of andere manier voor je uitkomt ... zonder de muizen natuurlijk. :) Dank u!

Bill Holland (auteur) uit Olympia, WA op 10 oktober 2012:

Bedankt Rich! Ik heb daar nooit aan gedacht, maar het is logisch. Misschien moet ik dat dit weekend doen en kijken wat ik kan vinden. Ik ben vrij bekend met dumpster-duiken! :)

Zoals altijd, dank je mijn vriend. Fijne dag in Kentucky!

Ruchira uit de Verenigde Staten op 10 oktober 2012:

Bill,

Ik zou zo graag een compostbak krijgen en beginnen met composteren, maar mijn buurman deed het vroeger en begon ratten / muizen in haar achtertuin te krijgen en een van hen kwam haar huis binnen toen de deur van haar achtertuin open stond. Sindsdien debatteer ik altijd over dit idee.

Zoals gewoonlijk was uw idee eenvoudig en binnen mijn budget. Heb veel plastic containers maar moet wat kracht verzamelen tegen de muizen :)

Rijk uit Kentucky op 10 oktober 2012:

Bill - Nog een goed idee. Een andere goede plek om emmers en plastic containers te krijgen, is in de afvalcontainers van dierenwinkels. Veel verschillende items die ze gebruiken, worden geleverd in emmers van 5 - 10 gallon met vergrendelingsdeksel. Ik gebruikte ze als containers om slangen vast te houden nadat ik ze had gevangen, en kon ze bijna altijd vinden als ik er een nodig had. Ik raad aan om ze grondig te wassen, omdat sommige chemicaliën bevatten. Goed gedaan, mijn vriend!

Bill Holland (auteur) uit Olympia, WA op 10 oktober 2012:

Joseph, ik kan me niet voorstellen wat ik zou doen als ik niet aan het schrijven was. Je kunt dagelijks op de hubs rekenen tot ik erbij neerval. :) Bedankt maatje en dit is echt een heel eenvoudige composteermethode.

Bill Holland (auteur) uit Olympia, WA op 10 oktober 2012:

Kelly, het spijt me zo ... verdomme! Regentonnen zijn vrij eenvoudig te maken; als je een gebruikt voedselvat kunt vinden, kan ik je leren hoe je er een regenton van kunt maken! Deal? Bekijk craigslist of misschien een paar voedselverwerkende fabrieken bij jou in de buurt ... je hebt een 55 gallon drum nodig.

Bill Holland (auteur) uit Olympia, WA op 10 oktober 2012:

Hey Sha, geweldige ideeën! We hebben onze houten compostbak buiten bij de tuin, en we gebruiken deze draagbare tot hij vol is en dan verplaatsen we hem naar de grotere. Werkt perfect!

Dank maatje; veel succes vandaag met uw artikelen.

Bill Holland (auteur) uit Olympia, WA op 10 oktober 2012:

Alex, we hebben eerlijk gezegd geen problemen gehad met dieren, maar dan hebben we drie honden. Een open compostbak zal zeker wasberen aantrekken, en ik heb geen idee hoe ik dit kan voorkomen, behalve om het wasbeerbestendig te maken!

Bedankt en goedemorgen! Ik zal daar wat onderzoek naar doen, want nu heb je me nieuwsgierig.

Joseph De Cross uit New York op 10 oktober 2012:

Geweldige tips om de natuur te helpen. Het recyclen van compost voor die weekendtuiniers is een must. Ik ben zelf niet klaar voor een eigen tuin, maar ik leer al met je zuinige tips mijn vriend. Heb een leuke, en blijf Billy kwebbelen!

Kelly Umphenour uit St. Louis, MO op 10 oktober 2012:

Verdorie Bill! Ik heb net $ 75,00 betaald voor een composteerbak! Het is absoluut niet beter dan uw idee! Karper ... dat had ik kunnen besteden aan boodschappen van een week!

Oké, wat dacht je van een regenton? Ik wil een van die volgende en ze zijn hier ongeveer $ 90,00 waard ...! Kun je me er zo een maken?

Shauna L Bowling uit Central Florida op 10 oktober 2012:

Goed gedaan, Bill. Mijn groene tip # 3 illustreert hoe je een compostvat maakt van een plastic vuilnisbak. Omdat het groter is, is het moeilijk te verplaatsen. Ik moet een schop gebruiken om compost uit te graven wanneer ik het nodig heb. Dat is totdat een vriend van mij er een voor me maakte van een stalen vat van 50 gallon. Het heeft een scharnierende deur en staat op rollen zodat ik de compost kan draaien. Ik gebruik nu mijn vuilnisbakcomposter om de volgende batch te starten. Compost is iets geweldigs! Het bespaart geld en is een natuurlijk recyclingsmechanisme dat de aarde ten goede komt.

SilverGenes op 10 oktober 2012:

Ik vind dit idee erg leuk - en het in de winter buiten in de buurt van de keuken bewaren. Vind je dat het echter dieren aantrekt? Zo ja, heeft u suggesties die hen zouden kunnen ontmoedigen?

Zoals altijd laten je hubs me glimlachen terwijl mijn hersencellen worden gemotiveerd. Dank je!

Bill Holland (auteur) uit Olympia, WA op 10 oktober 2012:

Emma, ​​ze zijn zo gemakkelijk dat je je begint af te vragen waarom niet iedereen het doet. Ik ben blij dat je het idee leuk vond en veel succes ermee. Bedankt voor het bezoek; het is goed je weer te zien.

Bill Holland (auteur) uit Olympia, WA op 10 oktober 2012:

Bedankt Mike! Dit was een van die exclusieve titels die HP aan sommige Hubbers geeft ... niet mijn norm, maar ik dacht: wat kan ik dat doen! Ik waardeer de ondersteuningsmaatje; fijne dag!

Mike Pugh uit New York City op 10 oktober 2012:

Ik hou van deze hub Bill, ook al heb ik geen tuin, maar ik hou van de manier waarop je hem in elkaar zet, en het is erg handig voor mensen die op zoek zijn naar slimme manieren om een ​​compostbak samen te stellen, coole bonen.

Ik hou ook van de kleine grap erin, de informatieve details met een verstandige bewoordingsdefinitie en zo. Over het algemeen is het een geweldige hub!

Duim omhoog en je kent de rest.

Emma Kisby uit Berkshire, VK op 10 oktober 2012:

Ik hou van dit idee, Billybuc! Ik heb het geluk dat ik wat ruimte heb voor een compostbak, maar mijn man dacht erover om er nog een te kopen. Door er een te maken, zou je de ruimte van een tweede bak kunnen besparen, en we zouden hem dicht bij de keuken kunnen plaatsen. Ik haat het gewoon om naar de bodem van de tuin te slepen met mijn compostresten, vooral in de winter.

Up en nuttig :)

Bill Holland (auteur) uit Olympia, WA op 10 oktober 2012:

Janine, je bent net een uurwerk, en ik ben je dankbaar! Zeg je vader hallo voor me en ik hoop dat hij de suggestie leuk vindt. Bedankt Janine!

Bill Holland (auteur) uit Olympia, WA op 10 oktober 2012:

Ik ben blij Tammy! Het is echt een heel eenvoudig proces; controleer het eenmaal per dag op vocht en schud het. :) Dank u!

Tammy uit North Carolina op 10 oktober 2012:

Geweldig idee om te composteren. Ik deed het vroeger, maar nu ik in een appartement woon, kan ik het niet. Die container is klein genoeg om op mijn balkon te zetten en in containers te gebruiken. Dit is zo erg nuttig.

Janine Huldie uit New York, New York op 10 oktober 2012:

Ik geef deze door aan mijn lieve oude vader Bill, want zoals ik al eerder zei doet hij het tuinieren (ook bloemen en groenten) hier in de buurt. Hij zal hiervan volledig gebruik kunnen maken en bedankt voor het delen. Hebben natuurlijk ook zoals altijd gestemd en gedeeld !!


Bekijk de video: Simpele manier om thuis uw eigen compost te maken - Gardening Tips (Augustus 2022).