Interessant

Manieren om uw huis stijlvol en hondvriendelijk te maken

Manieren om uw huis stijlvol en hondvriendelijk te maken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoe een hondvriendelijk huis te versieren

U streeft ernaar om van uw huis een warme en uitnodigende plek te maken voor iedereen in het gezin. Voor velen van ons omvat dat ook degenen met een natte neus, viervoetige overtuiging.

Honden geven ons zoveel liefde en verwachten er weinig voor terug. Denk er eens over na: het grootste deel van de wereld van uw hond draait om u en de grenzen van uw huis en tuin. Als verantwoordelijke huisdierouder wilt u de liefde teruggeven en een omgeving bieden die uw huisdier gelukkig maakt. Een hondvriendelijk huis betekent comfort voor jou en jou.

We laten je zien hoe je een prachtige en veilige plek voor je pelsbaby kunt creëren zonder je persoonlijke decoratiestijl op te offeren.

1. Gebruik hondenbestendige stoffen

Bepaalde stoffen horen gewoon niet thuis in een hondenhuishouden. Fluweel en chenille trekken hondenhaar aan als een magneet. Zelfs sommige soorten katoen zijn niet opgewassen tegen modderige poten.

 • Meubelfabrikanten hebben nieuwe hondvriendelijke prestatiestoffen geïntroduceerd die zijn ontworpen om vlekken, geuren en bacteriën te weerstaan. Wil je echter je huidige bank of stoel behouden, koop dan een kant-en-klare hoes. Als Fido er een zooitje van maakt, gooi je de hoes gewoon in de wasmachine.
 • Microfiber is een taaie synthetische stof die perfect is voor huisdieren. Het reinigen van vlekken is een fluitje van een cent en het is bestand tegen sterkere stofferingsreinigers. Het vergt veel slijtage om te vervagen of te verkleuren.
 • Een andere optie is verweerd leer. Veeg kleine vlekken af ​​met een milde zeepoplossing en vacuüm ze snel om hondenhaar op te zuigen.
 • Probeer een bekledingskleur die past bij het haar van uw hond. Laat uw hond de kleurinspiratie zijn voor uw kamer. Hoewel het misschien gek klinkt, zul je niet zo geobsedeerd zijn om elke dag te stofzuigen als het haar van de hond zich mengt met je meubels.

2. Installeer duurzame, hondvriendelijke vloeren

Als je honden en vloerbedekking hebt, weet je dat dit geen gelukkige combinatie is. Hondenhaar en huidschilfers hopen zich op in de vezels en hoe vaak je ook stofzuigt, je krijgt het er gewoon niet allemaal uit.

Om deze reden zijn oppervlakken zonder tapijt de beste keuze.

 • Hardhouten vloeren zijn prachtig, maar kunnen tegen een stootje als je grote honden hebt. Als je de uitstraling van hout wilt, kies dan voor een duurzaam laminaat of een nieuwe generatie vinylkurk die je de uitstraling geeft van hout dat jarenlang meegaat. Beide zijn gemakkelijk schoon te maken en vereisen geen zeehondenjagers.
 • Andere uitstekende keuzes voor niet-poreuze vloeren zijn keramische tegels en gekleurd beton. Deze spijkerharde oppervlakken zijn mooi, klauwbestendig en bieden in de zomer een lekker koel plekje voor een hondenslaapje. Een woord van waarschuwing: verzegel tegelvoegen en gekleurd beton om permanente vlekken te voorkomen.

3. Maak een Dog Mudroom

Je huis heeft waarschijnlijk een modderkamer, dus waarom zou je je beste vriend niet een plek geven om te stoppen en op te ruimen voordat je water en vuil het huis binnendringt? Creëer een opruimgebied voor huisdieren in uw bestaande modderkamer of maak ruimte net binnen de voor- of achterdeur.

Betegel de vloer en het onderste gedeelte van de muren om oppervlakken te beschermen tegen spetters na een wandeling in de regen of sneeuw. Voeg een bank toe met een vlekbestendig stoffen kussen. Planken, muurhaken en bakken onder de bank zijn perfecte opslag voor riemen, lekkernijen en handdoeken.

4. Maak een voerstation

Uw hond eet waarschijnlijk in een gebied met veel verkeer. Misschien is het tijd om dit arrangement te heroverwegen en je beste vriend een exclusieve plek te geven om te dineren.

Als je een handige timmerman bent, bouw dan een hondenvoerstation dat in je kookeiland is geïntegreerd. Voeg een ingebouwde verhoogde houder voor hondenbakken toe om morsen te voorkomen. Verhoogde voerbakken voorkomen ook dat uw hond te snel eet en lucht inslikt. Bouw een ingebouwd opslagsysteem voor voedsel, lekkernijen, medicijnen, extra speelgoed, enz.

Voor een eenvoudigere oplossing, zoek een rustig plekje in de keuken voor een verhoogde voerbak op een rubberen mat. Installeer boven het voergebied kant-en-klare planken of een kast voor voedsel en accessoires.

4. Kies het perfecte hondenbed

Diep in hun oer-DNA zijn honden holbewoners. Ze moeten zich terugtrekken als ze moe, angstig of gestrest zijn. Hondenbedden bieden een veilige ruimte en spelen een grote rol in de gezondheid en het comfort van uw huisdier. Kies het beste bed dat u zich kunt veroorloven binnen uw budget.

Als uw hond problemen heeft met huistraining, overweeg dan om een ​​binnenbench te kopen. Ze bieden uw hond een rustig toevluchtsoord, weg van de chaos van het gezinsleven. Kratten werken ook goed om symptomen van verlatingsangst te verminderen.

5. Koop schoon speelgoed en kauwtabletten

Uw hond houdt waarschijnlijk van botten, stokken van ongelooide huid en varkensoren. Alleen omdat ze van ze houden, wil nog niet zeggen dat ze goed zijn voor je hond of huis. Deze rommelige kauwsnoepjes laten vlekken achter op tapijten en meubels en kunnen ook grote spijsverteringsproblemen veroorzaken.

Koop niet-giftig kauwspeelgoed voor uw hond gemaakt van rubber in leuke vormen of geweven touwtrekken. Ga naar een dierenwinkel en je zult honderden veilig en schoon speelgoed vinden om uit te kiezen, zelfs voor de meest agressieve kauwers.

6. Creëer een hondveilige omgeving

Aangezien u een kindveilige omgeving zou creëren voor een actieve peuter, moet u hetzelfde doen voor uw hond. Maak een wandeling door mogelijke gevaren op te schrijven. Plaats beschermkappen op elektrische kabels en snoeren. Installeer kindveilige deursloten op onderkasten om uw hond uit de buurt van schoonmaakproducten en andere giftige voorwerpen te houden.

Als je een aangewezen hondenzone hebt gemaakt, zorg er dan voor dat deze hondenbestendig is. Verwijder kleine voorwerpen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Gebruik bovenverlichting in plaats van tafel- of vloerlampen. Ze kunnen gemakkelijk worden omgestoten, waardoor brandgevaar ontstaat. Voeg een hondencamera toe om uw vriend te controleren terwijl u op het werk bent. Leg in het geval van oudere huisdieren antislipvloeren en zorg voor comfortabel, toegankelijk beddengoed.

Aanvullende veiligheidstips voor honden voor thuis

1. Houd de toiletdeksels omlaag om te voorkomen dat ze schadelijke chemicaliën drinken.

2. Verplaats kamerplanten buiten bereik en zorg ervoor dat ze niet giftig zijn voor huisdieren.

3. Plaats lotions, medicijnen en cosmetica in bovenkasten.

4. Blokkeer krappe ruimtes rond meubels en apparaten die ervoor kunnen zorgen dat uw hond bekneld raakt.

5. Bewaar al het voedsel in kasten of de koelkast.

6. Leg wasgoed en schoenen in kasten om te voorkomen dat uw hond stikt.

7. Beveilig vuilnisbakken zodat uw hond niet bij de vuilnis kan komen.

© 2012 Linda Chechar

Linda Chechar (auteur) uit Arizona op 16 september 2018:

Dan, veel succes met je nieuwe harige familielid! Blij dat je deze hondvriendelijke ideeën leuk vindt. Hopelijk kunt u er een paar in uw huis opnemen.

Dan op 15 september 2018:

Deze ideeën zijn geweldig voor mijn onlangs geadopteerde reddingsdier. Ze houdt absoluut van haar bed! Ik ben nu bezig om mijn huis huisdier (en mens) vriendelijk te maken. Hartelijk bedankt!

Linda Chechar (auteur) uit Arizona op 11 maart 2013:

Dr. Mark, u heeft helemaal gelijk. Honden houden er gewoon van om deel uit te maken van de gezinsactiviteiten. Het is een onderdeel van hun "taak" om alles te overzien wat er gebeurt. Supo slaapt graag op de armen en rugkussens van de bank. Dat geeft haar het perfecte uitkijkpunt om alles in je op te nemen! We zouden het niet anders willen. Bedankt voor het bezoeken en reageren. Heb een goede week! :)

Dr Mark uit The Atlantic Rain Forest, Brazilië op 10 maart 2013:

Enkele coole ideeën. Mijn hond maakt mijn leven beter, dus ze verdient alles wat ik voor haar doe.

Oh, tussen haakjes, Supo ziet eruit alsof ze die bank niet zou opgeven voor de wereld! Ik denk dat het trieste van veel huishoudens tegenwoordig is dat ze de hond niet zomaar bij het gezin laten rondhangen. Mijn Maltezer (RIP) vond het heerlijk om op de rug van onze leren bank te liggen, midden in het verkeer van de kinderen.

Linda Chechar (auteur) uit Arizona op 23 oktober 2012:

Leah, laminaatvloeren zijn de beste voor eigenaren van gezelschapsdieren. Ga gewoon voor een lichtere houttint aangezien uw hond een lichtgekleurde vacht heeft. We hebben de fout gemaakt om in ons laatste huis een espressokleur te maken - jongen, we konden echt het gebroken witte hondenhaar zien! Goed nieuw is dat het om de dag door een droge Swiffer over de vloer laten lopen het tot een minimum beperkt hield. Bedankt voor het lezen en reageren!

Leah Lefler uit West-New York op 23 oktober 2012:

Ik haat het tapijt in ons huis. We hebben een geweldige, mooie, gelukkige Golden Retriever ... met erg modderige poten. We zijn momenteel niet in staat om het tapijt te vervangen, maar zodra we wat extra geld hebben, gaat het naar laminaatvloeren!

Linda Chechar (auteur) uit Arizona op 22 oktober 2012:

Bedankt Shelley! Bedankt dat je mijn Hub hebt laten vallen. Blij dat je ervan genoten hebt!

Shelley Watson op 22 oktober 2012:

Mooie foto's en heerlijk verstandige informatie. Stem op, interessant en nuttig.

Linda Chechar (auteur) uit Arizona op 20 oktober 2012:

Leert, ik heb nog nooit een goede plek gehad om honden schoon te maken, het zou zeker van pas komen na het lopen door de modder tijdens of na een regenbui. Een hondenmudroom staat zeker op mijn verlanglijstje. Ik vond het zo leuk om de foto's voor deze Hub te kiezen. Ik moest mijn pelsbaby gewoon de hoogste facturering geven! :)

Dianna Mendez op 19 oktober 2012:

Ik heb momenteel geen hond, maar als ik er wel een krijg, overweeg ik een modderkamer. Dit is een geweldig idee! Toen we onze collie hadden, hadden we modder en vuil op onze achterdeur toen hij binnenkwam. Dit is er een goede oplossing voor. Ik hou van de honden die hier zijn gepost, zo lief.

Linda Chechar (auteur) uit Arizona op 19 oktober 2012:

Bedankt, om! Omdat honden deel uitmaken van onze families, vond ik het gewoon logisch om een ​​Hub te doen over het integreren van hun behoeften in het ontwerp van een huis. Ik woon momenteel in een klein appartement, maar als we meer ruimte hebben, zal ik zeker een "opruimgebied" aanwijzen net binnen de voor- of achterdeur. Zo blij dat je hiervan genoten hebt! :)

Om Paramapoonya op 19 oktober 2012:

Zeer creatief onderwerp! Bedankt voor deze handige suggesties, Linda. Ik hou van het idee van een modderkamer voor honden. Serieus, ik wou dat ik jaren geleden een nuttig artikel als dit had gelezen toen ik mijn eerste hond kreeg. Ik heb momenteel geen hond, maar zou er graag een willen adopteren als we naar een nieuwe plek verhuizen.

Linda Chechar (auteur) uit Arizona op 19 oktober 2012:

Ik weet het, Russ, de mijne zou het gewoon kapot maken! :) Blij dat je genoten hebt van deze hondencentrische Hub!

Russ Moran - The Write Stuff uit Long Island, New York op 19 oktober 2012:

Ik zou dit met mijn Shih-Tzu delen, maar ze zou er gewoon overheen lopen. Zeer nuttig advies voor hondenbezitters / -liefhebbers zoals wij.


Bekijk de video: 23 VERBAZINGWEKKENDE MANIEREN OM UW HUIS OP TE FLEUREN (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Karoly

  Ze zou het moeten vertellen - de valsheid.

 2. Jugore

  Ik wil met je praten.

 3. Shajinn

  Heren, zijn jullie helemaal gek, de lof stroomt hier binnen…. wat is daar mis mee…Schrijf een bericht